Dikuasakan oleh Blogger.

Kenangan Terindah Norzamri

RSS
Post Icon

About Crazydeco..........october 2011


Assalamualaikum WBT...........lamanya xupdate blog ni,bukannya malas@segan@sewaktu dgnnya..TETAPI..xder produk CRAZYDECO terbaru ( Handmade English DECO ) yg nak di masukkan ke dalam blog ni SINCE my huby jatuh sakit seminggu slps ramadhan 2011..bermula la episod masuk keluar hospital untuk sambungan rawatannya..keadaannya dr hari ke hari semakin membimbangkan sehingga la kami seFAMILY mmg xsambut langsung SYAWAL 2011.nasib baik la anak2 paham2..APATAH lg kastema2 yg dah bank in full payment utk mengorder HANDMADE ENGLISH produk..saya dgn penuh kesedihan mentransfer balik payment2 itu..bukan kerana sayang RM tersebut tersebut tetapi sedih krn mengecewakan kastema2 semua.......APAPUN,thnks kerana paham, bahawa produk CRAZYDECO di ilhamkan oleh pesakit kanser kronik yg di sahkan doktor sudah ke tahap akhir @tahap 4..CUMA,masih berbaki sorang kastema yg xmau bg akaun Bank utk sy transfer RMnya..katanya akan tunggu sampai bila pun utk mendapatkan ordernya..TERHARU..huhuhu

Walaupun produk HANDMADE di berhentikan utk sementara waktu..produk2 lain spt Carpet,perabot jati,frem2 & cermin masih berjalan spt biasa, hidup perlu diteruskan jugak walaupun apa jua keadaan huby skrg,...........bCOZ lg la byk RM nak guna kan..So Far dgn keadaan huby skrg,xberani janji la bila bengkel nak ON mesin semula cuma sy mampu berdoa shj moga huby di ringankan penderitaannya...

Terima kasih kpd kastema2 yg xjemu2 mengorder sampai ke hari ini pun order masih masuk lg...tambah2 kastema dr FB fren list..myb ada yg terlepas pandang dgn UPDATE2 sy setiap hari keadaan huby skrg..Walau bagaimnpun,order2 tersebut tetap sy tunjukkan kpd huby utk menambahkan semangatnya melawan kanser yg sudah merebak keseluruh tulangnya...HANYA KEPADA ALLAH SWT sy memohon & berserah..semoga ada PELANGI yg indah utk kami di atas Ujian hebat ini..AMIN...sampai berjumpa lagi kwn2..senang2 sy update blog ni lg..walaupun xder NEW PRODUK CRAZYDECO..xsalahkan sy sesekali meluahkan rasa sesak di dada memikirkan huby..Daaaaa..luv u ols ketat-ketat~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

zures berkata...

Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Apa-apa pun semoga tabah menghadapi cabaran dan dugaan yang mendatang. Semoga hubby u cepat sembuh dan kembali bersemangat....sesungguhNya setiap penyakit itu ada ubatnya kecuali mati...

Ct Mariam Che Hat berkata...

zures..Insyaallah..terima kasih visit blog yg penuh sesawang ini...

Angah berkata...

aslm,
baru sesaat tadi terbaca post kengkawan craft di fb,ini kunjungan pertama...
saya harap akak tabah n menerima ujian Allah dengan redha...semoga terus kuatsemngat disamping hubby,semoga hubby akak terus kuat semangat di samping org2 tersayang...

Pen Biru berkata...

alfatihah buat abg zamri yg telah kembali kerahmatullah semalam.semoga kak yam kuat dan terus tabah mengahdapi liku2 hidup dan semoga rohnya ditempatkan bersama para solihin..amin

Catat Ulasan