Dikuasakan oleh Blogger.

Kenangan Terindah Norzamri

RSS
Post Icon

Crazydeco 0n July 2011

Assalamualaikum WBT....lamanya xupdate blog ni..bukannya malas@boring nk berblog tetapi kesibukan mngatasi segalanya...Maklum la,dekat nk Ramadhan ni,byk delivery Frem2 & Cermin kepada pemborong2 kecil ( mklum lah bis pun kecik ja )& as alwiz mcm goreng pisang panas...ALHAMDULLILAH...Di samping kesibukkan berbiz curi2 masa juga makan hangin sambil2 mencari penawar bee ( panggilan baru utk tukang crazydeco )hihi..ALHAMDULLILAH segalanya di permudahkanNYA termasuk la poket jd ringan akibat gila shopping di Mahkota Parade,Melaka..& shopping bagai2 di Cameron..apapun setiap saat bersama,sgt2 indah..syukur ALLAH swt,kebahagian ini berterusan milik kami 12 tahun sudah...kiranya p jalan2 ni celebrate anibesari lah pd 4hbjuly2011..date tu lah km mulai perjalanan.....hepy anibesari ke-12 bee,u're my bee donia akhirat..Cinta kasih i hnya untuk U forever!wahhhh romantik la pulak sy ni..tu lah sekali sekala berblog,bikin tacing oo..Kesihatan Bee pulak mcm tu lah ON & OFF ja..mcm biskut kejab OK kejap xOK Tetapi tabik spring lah kat bee bcoz xpernah mngeluh pun walaupun penderitaannya hanya sy yg mngerti..YA ALLAH,aku pohon padaMU,berilah kesempatan untuk kami terus mngayam bahagia ini hingga ke hujung nyawa...tacings lg..hikhik...jom lah layan  pic2 tempahan2 kastema crazydeco untuk JULY ..FYI,TEMPAHAN DITUTUP SEHINGGA DI BERITAHU KERANA LIST SUDAH PENUH daaa....MAAF,KERANA WALAUPUN xtahan dgn rayuan kwn2 untuk mnyelit order,..Insyaallah pabila our bengkel sudah complete material Tempahan akan berterusan seperti biasa..al-maklum lah:))
permintaan kastema yg nakkan bunga2 decal yg byk..
Bunga gubahan bee..


hasil tangan seni bee...
Rumah kak jah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

fahmie firas berkata...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Ct Mariam Che Hat berkata...

slm kenai jugak......sory late reply..nanti sy p jengok2:)

Catat Ulasan