Dikuasakan oleh Blogger.

Kenangan Terindah Norzamri

RSS
Post Icon

New Design for April 2011..

Salam Ukhwah buat pe'visit blog crazydeco..semoga ceria2 selalu ya,sy ok ok sj..sibuk dgn xtvt cari duit lah..dgn biz yg xpernah habis kerja tp berbaloi lah> own biz...own time..own money..kena pandai manage ja ,jgn silap manage makan pasir la jawabnya..xsedap la pasir..nauzubillah..lg sibuk dgn big sale kilang pinggan mikasa dgn my fren cik puan Zay..shopping taim la apa lg....Hubby pulak sedang mkn ubat chemo untuk cycle 4..lg 2 cycle habis lah treatment nih..tapak tangan & kaki habis hitam serta mengelupas...skin dia lg la...kehitaman mcm lebam tu tp dia lah paling tetap hensem di mataku selamanya..hihihi  habis cycle, tunggu 1 month CT scan lg tgk lak apa lak result..hurm namun,semangat gaban dia maintain ja...love him too much..wah wah..tacinggg pulak..ya lah dlm treatment taim pon mcm2 idea untuk create new produk..ANUGERAHNYA,Siapa tahu,padahal doctor pon kata ubat chemo ni bg rosak habis sel2 jahat & baik dalam badan termasuk sel2 dlm otak tp..SUBHANALLAH.....terpanjang sudah cerita:)

Walaupon blog ni tidak di update setiap hari sy tidak biarkan blog ni bersawang...hihihi..maklum lah blog ni more kepada perceritaan produk2 handmade English deco..So kena tunggu produk keluar lah baru ada story baik punya kan..Produk jati & frem2 sering kehabisan stok so nk cerita pon x guna lah no stok no story..syukur lah..sale untuk produk jati & frem2 berjalan sgt lancar..insyaallah akan datang sy kn tambah lg lah stok..:))
Berbalik kpd produk handmade pulak,beberapa design terbaru untuk april sudah di keluarkan..ilham & idea 100% dr crazydeco..no ciplak2 dr mana2..jom kita layan apa produk yg dah mula di tempah oleh peminat2 english deco untuk april hingga june 2011..
RM120.00 TERMASUK KOS POS UNTUK SEMENANJUNG M'SIA,SIZE 2KAKI..CODE 011>Rak ni order dr Azliyati dr Tmn Desa Seni,Lunas...katanya nk letak sabun2 basuh di sebelah pintu bilik airnya...

Ni dah siap pasang pon rumah AZLIYATI....huby yg sumbat segala sabun2 dia..hihihihi mmg besar lah rak ni kan mcm2 buleh letak..thanks Azliyati..harap berpuas hati dgn sentuhan crazydeco.

Ini adalah lintas langsung dr mini bengkel crazydeco hihihi....rak ini tempahan safini didlm pembikinan special rekuest bcoz mahu tambahn lekok2 di bahagian bwh...

RM280.00...>>SIZE::40INCI X20 INCI>>CODE 010>>>Dah siap & bila dah smpai ke tangan safini,ternyata memenuhi citarasanya..rak ini akan di bawa ikut safini berpindah ke terengganu kerana husbandnya mndapat tawaran bekerja di sana..pihak crazydeco merakamkan ucapan terima kasih..nanti gubahan bunga yg di order akan menyusul ya sebelom safini berangkat..:)

RM80.00 TIDAK TERMSUK KOS POS..>>SIZE 2 KAKI++..>>CODE 012>>> Rak 3 in 1 again dr crazydeco untuk peminat2 english..lubang untuk telur cuma 12biji shj,(untuk yg hendak lebih buleh rekuest ),sebelahnya buleh di letakkan bekas kunyit@apa bekas  &di bawahnya untuk gantungan tuala@tisu dapur..menarik kan?konsep yg crazydeco ketengahkan untuk produk ini adalah untuk penjimatan ruang yg terhad.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Catat Komen